LänkarWest Coast Pinball - www.sdtm.se
Västkustens flippersida, stället för dig som gillar att spela flipper i Göteborg med omnejd. Här finns lista med alla spel i Göteborg och deras skick, man kan spela utmaningar mot varandra och registrera sina highscores m.m. Det hålls också tävlingar varje månad i dom fina flipperlokalerna i Allingsås och Borås som båda har ett stort antal flipperspel. På denna sidan anmäler man sig och får information om dom tävlingarna.

Svenska FlipperSällskapet - www.svenskaflippersallskapet.com
SFS är sveriges största förening för flipperentusiaster. Här disskuteras det livligt i formuet varje dag om allt som har att göra med flipper och lite till att göra. Om man vill ha hjälp med reperation av sina flipper eller kanske delta i en tävling utanför Göteborg så är det här sidan för dig. Här finns också sveriges största marknad av flipperspel och varje dag postas det nya köp och säljtrådar.

Stockholm Pinball - www.stockholmpinball.com
Det finns många flipperföreningar i sverige och såklart även en i Stockholm. Det som gör denna förening rolig även för personer utanför Stockholm är deras "Achivements" lista. Här finns massor av mål uppsatta på massor av flipper som t ex "Förstört ringen på under 30 sekunder" på lord of the rings. Att både lära sig spela nya flipper och att bemästra sina favoritflipper genom denna listan är ett bra tips för att utveckla sitt flipperspelande.

Internet Pinball DataBase - www.ipdb.org
Här finns det information om alla tillverkade flipperspel i hela världen! Hur många som tillverkats av varje, bilder på dom m.m. Som IMDB fast för flipper.

World Pinball Player Rankings - www.pinballrankings.com
Så fort man är med i en större tävling som en månadsfinal i Allingsås eller Borås så registreras resultaten på rankingen och man får en rankingplats. Över 6000 spelare världen över är registrerad på denna sida och i nuläget har vi en svensk på första plats!

Pinball News - www.pinballnews.com
Om man gillar att följa nyheterna så gör man detta på denna sidan. Här publiceras det information om nya flipper som är på gång, dom större tävlingarna i världen m.m.

Parts 4 Pinballs - www.p4p.no
Försäljning av flipperspel och delar. Norsk sida som har nästan allt man kan tänkas behöva.

Slamtilt - www.slamtilt.se
Försäljning av delar till flipperspel. Svensk sida, har inte lika stort utbud som P4P men har kortare frakttid.

Clay's Repair Guide - www.marvin3m.com/fix.htm
Om man ska reparera sitt flipper eller vill allmänt lära sig om hur det ska repareras så är detta en underbar sida. Man går in under den typen av spel man har t ex "1990-1999 Williams/Bally WPC Pinball Repair Guide" för dom flesta spelen och sedan finns det nästan obegränsat med information. Om man t ex har strul med en flipper så kan man se sida efter sida om olika flipperrelaterade problem och hur man löser dem.